Compliancy claim

Krijgt u een licentie audit? 

Kennis en ervaring voorkomt issues

Wat moet u wel of niet doen?

In ieder stadium van een licentie review, van aankondiging tot en met een opgelegde claim door een IT leverancier, is de Thornstein Groep van grote waarde bij onze klanten. Wij adviseren onze klanten over de optimale aanvliegroute, mitigerende en defensieve maatregelen en onderhandelen desgewenst met de leverancier over de uitkomst van licentie review of audit.

Diepgaande licentie kennis en ervaring met grote software leveranciers als Microsoft, Oracle, SAP, IBM, Microfocus, CA, VMware en BMC liggen ten grondslag aan de succesvolle inzet van onze experts. Niet zelden weet de Thornstein Groep een opgelegde claim volledig van tafel te krijgen.

team meeting overleg it diensten

No Cure No Pay

Vanwege de jarenlange ervaring en opgebouwde kennis heeft Thornstein Groep het vertrouwen dat de afhandeling van een claim door Thornstein Groep volledig op no cure no pay basis mogelijk is. Als klant betaalt u dan alleen een vergoeding voor de diensten van Thornstein Groep als er daadwerkelijk een reductie van de claim is gerealiseerd voor u.

Deze klanten gingen u voor

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening of wilt u een oriënterend gesprek inplannen dan kunt u direct contact opnemen met Thornstein Groep.

address:

Postbus 75420, 1070 AK, Amsterdam

phone:

+31 (0) 20 - 26 101 55