IT sourcing

Zoekt u expertise in IT sourcing?

Wij leiden u naar het beste resultaat

In zeer complexe omgevingen weten de Thornstein experts implementatie- en inkoopstrategieën begrijpelijk en overzichtelijk neer te zetten. Geen theoretische modellen, maar expertise vanuit de praktijk die leidt tot gefundeerde keuzes. Wij leiden de onderhandelingen met uw belangrijkste IT leveranciers naar een succesvol resultaat. Ervaring, actuele kennis van de markt en kennis over mogelijke alternatieven, vormen de ingrediënten voor succes. Het belang van het kiezen van een goede IT sourcing strategie zorgt ervoor dat er efficiënter gewerkt kan worden en kosten op IT uitgaven kunnen worden verlaagd.

team meeting overleg it diensten
it sourcing

IT Sourcing voordelen

Wij leiden u naar het beste resultaat
  • Schaalbaarheid
  • Snel schakelen
  • Inzet van alle beschikbare kennis
  • Doen waar u goed in bent
  • Kostenbesparing door expertise
  • Expert die ontwikkelingen bijbeent

Waarom kiezen voor IT sourcing door Thornstein Groep? 

Wij hebben al veel klanten in uiteenlopende branches van dienst mogen zijn op het gebied van IT sourcing en andere IT procurement gerelateerde dienstverlening. Zij kozen ervoor om IT procurement activiteiten uit te besteden aan Thornstein om de volgende redenen.

Een van de grootste onafhankelijke IT sourcing adviesbureaus van NL

Door onze grootte hebben wij zowel brede als zeer specialistische kennis in huis. Zo nemen wij de kennisongelijkheid weg die vaak bestaat tussen onze klanten en hun software en IT leveranciers. Kiest u ervoor om uw IT procurement uit te besteden aan Thornstein, dan kunt u vertrouwen op IT-aankopen tegen de best passende voorwaarden.

Ruime ervaring van bijna 20 jaar

Al bijna 20 jaar onderhandelen wij namens onze klanten met grote software, cloud en IT aanbieders. Wij zijn inmiddels bekend met alle grote software, cloud en IT aanbieders en kennen de mogelijkheden op het gebied van IT-inkoop per aanbieder.

Kostenbesparingen

Wij zetten voor al onze klanten in op kostenreductie op hun IT-budget. Dit doen wij door onze klanten te helpen hun huidige IT contracten (software, cloud en outsourcing) uit te nutten, nieuwe licenties aan te schaffen tegen een scherpe prijs, verbeterde prijzen onderhandelen en compliancy claims verregaand terug te dringen op basis van onze expertise.

Verschillende specialisten met eigen expertises

Wij hebben voor elke opdracht de juiste IT procurement expert. Onder onze medewerkers bevinden zich allerlei verschillende expertises. Klopt u met een specifieke vraag of opdracht bij Thornstein aan, dan wordt u altijd geholpen door een specialist.

Specialisten in huren voor IT sourcing

Hebt u intern kennis en expertise nodig op het gebied van IT-inkoop en contractmanagement? Bij Thornstein Groep kunt u terecht voor IT outsourcing specialisme: de specialisten van Thornstein zijn inzetbaar in elke rol waarin IT, cloud en inkoop van software om de hoek komen kijken. Zij zorgen intern voor een strak en succesvol inkoopbeleid.

Eén adres voor al uw IT-inkoop

Door onze uitgebreide marktkennis van IT aanbieders kunt u elke taak op het gebied van IT sourcing met een gerust hart aan ons overlaten. Wij leveren gegarandeerd een positief resultaat voor uw organisatie op het gebied van IT sourcing.

Aanvullende IT diensten van Thornstein

De dienstverlening van Thornstein Groep op het gebied van IT sourcing valt uiteen in verschillende diensten. U kunt onze experts inzetten voor:

Verder fungeren wij als platform voor de verkoop van tweedehands software.

it outsourcing thornstein groep

Deze klanten gingen u voor

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening of wilt u een oriënterend gesprek inplannen dan kunt u direct contact opnemen met Thornstein Groep.

address:

Postbus 75420, 1070 AK, Amsterdam

phone:

+31 (0) 20 - 26 101 55