Kostenbesparing

Zijn uw IT kosten te hoog?

Toets prijzen, mogelijkheden en referenties

Kan het voordeliger?

Vaak is deze vraag lastig te beantwoorden! Een vereiste voor beantwoording is zicht op mogelijke alternatieven en tegen welke kosten deze alternatieven gerealiseerd kunnen worden. Uit ervaring kent Thornstein Groep de downstream kosten per deployment model en welke variabelen van invloed zijn op deze kosten.

Thornstein brengt de kosten voor verschillende alternatieven in kaart om vast te stellen waar mogelijk de meeste besparing te behalen valt. Ondersteuning in offertetrajecten en onderhandelingen voeren is de favoriete sport van iedere expert.

team meeting overleg it diensten

No Cure No Pay aanbod

Vanwege de jarenlange ervaring en opgebouwde kennis heeft Thornstein Groep het vertrouwen dat ieder besparingsproject dat wordt opgepakt zal resulteren in een besparing. Thornstein Groep heeft veelal besparingen van 50% of hoger gerealiseerd in dergelijke besparingsprojecten. Hierdoor kunnen we ieder besparingsproject aanbieden op basis van No Cure No Pay. Als klant betaalt u dan alleen een vergoeding voor de diensten van Thornstein Groep als er daadwerkelijk een besparing is gerealiseerd voor u.

Deze klanten gingen u voor

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening of wilt u een oriënterend gesprek inplannen dan kunt u direct contact opnemen met Thornstein Groep.

address:

Postbus 75420, 1070 AK, Amsterdam

phone:

+31 (0) 20 - 26 101 55