Tweedehands software

Tweedehands software licenties interessant?

Goedkopere software licenties

Bij aanschaf voor uitbreiding of incompliancy is het vaak goed om tweedehands software licenties vanuit concurrentiestelling te overwegen of zelfs daadwerkelijk te effectueren.

Bij onderhandelingen met grote IT-leveranciers ontbreekt vaak de broodnodige concurrentie. Deze leveranciers zijn zich maar al te goed bewust van hun dominante positie en maken hier ook misbruik van. Ze weten dat bedrijven moeten uitbreiden of dat het logisch is om hun technologische infrastructuur verder te ontwikkelen. Bij de aanschaf voor uitbreiding of om te voldoen aan compliancy, kan het zeer waardevol zijn om tweedehands softwarelicenties in overweging te nemen. Slimme ondernemers beseffen dat het aanschaffen van tweedehands softwarelicenties een strategische en kosteneffectieve keuze kan zijn, waarbij ze dezelfde functionaliteit en kwaliteit verkrijgen zonder de hoge prijs van nieuwe licenties.

Tweedehands licenties kunnen je onderhandelingspositie versterken en soms daadwerkelijk gebruikt worden om dekking te verkrijgen.

Team overleg over tweedehands software licenties

De essentie van tweedehands software

Ieder bedrijf heeft behoefte aan software. Van de standaard Microsoft Office tot zeer gespecialiseerde software: IT levert een grote bijdrage aan de werkzaamheden bij een bedrijf. Het ondersteunt bij diverse functies en werkt zeer efficiënt. Zonder software kan een bedrijf haar taken niet optimaal uitvoeren en zullen er steekjes vallen. Echter kan het ingewikkeld zijn om de juiste software te vinden.

Ieder bedrijf heeft behoefte aan andere software licenties. Ze betalen al snel te veel en gebruiken maar een minimale hoeveelheid van deze aangekochte programma’s. Om optimaal te profiteren van de voordelen van de software, is het van belang dat deze nauw aansluit bij uw bedrijfsvoering. Door deze op een gunstige manier in te zetten kunt u genieten van de profijten van de software onder de bijpassende en juiste voorwaarden.

De mogelijkheden voor software licenties

In het huidige zakelijke landschap is ondernemen zonder gebruik te maken van ICT-faciliteiten vrijwel ondenkbaar. Het gebruik van software, vaak gespecialiseerd, is een noodzakelijkheid geworden. Gezien de vaak aanzienlijke kosten van de aanschaf van nieuwe softwarelicenties, wint de handel in tweedehands licenties sterk aan populariteit.

Bij Thornstein Groep staan we u graag bij in de inkoop van de software licenties. We zijn nauw op de hoogte van de IT markt en kennen de ontwikkelingen daarom op ons duimpje. Ons is om de klant voordelig uit te laten zijn als het gaat om software. We voeren de onderhandelingen voor u uit en zoeken samen met u naar een gunstige prijs. Zo betaalt u nooit teveel voor de software en bent u uitstekend op de hoogte van de voorwaarden van de leverancier. Om een compliancy claim te voorkomen zal men zich altijd moeten houden aan de eisen die betrekking hebben op software licenties. Ook voor eventuele wet- en regelgeving staan wij u graag bij met raad en daad. Hieronder ziet u een greep uit de mogelijkheden voor onze tweedehands software:

Waarom kiezen voor tweedehands software?

Nieuwe of tweedehands software verschillen in essentie niets met elkaar. Bij de aanschaf van software kijkt u naar een grote investering. Beide kunnen dezelfde functionaliteiten bieden, maar tweedehands software is doorgaans beschikbaar tegen lagere kosten.

Bij Thornstein helpen we u graag bij de aanschaf van tweedehands software. We fungeren als platform waar aanbieders en zoekers van tweedehands software elkaar vinden. Dit vergemakkelijkt het proces van aanschaf en verkoop, waardoor bedrijven gemakkelijker toegang hebben tot betaalbare software.

Tweedehands licenties van grote partijen

Bij de aanschaf van software licenties hebben we het vaak over grote partijen. Deze partijen kunnen hierdoor (te)veel geld te vragen voor hun producten. Toch is het voor de meeste bedrijven een onmisbaar onderdeel en zijn het vaak tools die de bedrijfsvoering een boost geven.

Doordat u bij Thornstein de licenties tweedehands kunt aanschaffen, bent u niet in één hap uw gehele IT budget kwijt. Wij regelen voordelige tweedehands software voor u, waardoor u optimaal kunt besparen in de kosten van uw IT.

Experts op het gebied van tweedehands software

Software aanschaffen is een investering die om expertise en een langetermijnvisie vraagt. Bij Thornstein vindt u beide: wij hebben verschillende experts in ons team die alle een eigen expertise hebben, waardoor wij al uw software-inkoopvragen kunnen beantwoorden.

Wij werken al bijna twintig jaar als IT-inkoop adviesbureau en zijn zeer goed op de hoogte van de IT markt en de bijbehorende kansen en valkuilen.

Experts op het gebied van tweedehands software

Software aanschaffen is een investering die om expertise en een langetermijnvisie vraagt. Bij Thornstein vindt u beide: wij hebben verschillende experts in ons team die alle een eigen expertise hebben, waardoor wij al uw software-inkoopvragen kunnen beantwoorden.

Wij werken al bijna twintig jaar als IT-inkoop adviesbureau en zijn zeer goed op de hoogte van de IT markt en de bijbehorende kansen en valkuilen.

Om in aanmerking te komen voor verkoop, voldoen alle tweedehands softwarelicenties aan de volgende criteria:

  1. De softwarelicentie is met toestemming van de rechthebbende op de software in het handelsverkeer van een van de landen van de Europese Unie gebracht.
  2. De softwarelicentie is verkregen voor onbepaalde duur.
  3. Er zijn geen verdere vergoedingen verschuldigd voor het gebruik van de softwarelicentie.
  4. De softwarelicentie is op het moment van levering niet in gebruik.
  5. De softwarelicentie is niet gesplitst of anderszins onvolledig.

Software licenties via Thornstein

Thornstein Groep is gespecialiseerd in tweedehands software en de manier waarop software ingezet kan, moet en mag worden. Onze dienstverlening bestaat eruit de juiste software op de gunstigste manier in te zetten binnen het juiste bedrijf onder de juiste voorwaarden.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u profiteren van uitstekende software tegen een schappelijke prijs? Thornstein ondersteunt u graag. Wij nemen de onderhandelingen van u over en adviseren u over een juist gebruik van de licenties.

De diensten van Thornstein

Thornstein biedt verschillende diensten aan voor haar klanten. Bekijk hier een aantal diensten:

Neem vandaag nog contact met ons op en plan een oriënterend gesprek in voor uw bedrijf.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening of wilt u een oriënterend gesprek inplannen dan kunt u direct contact opnemen met Thornstein Groep.

address:

Postbus 75420, 1070 AK, Amsterdam

phone:

+31 (0) 20 - 26 101 55

Deze klanten gingen u voor