Tweedehands software

Tweedehands software licenties interessant?

Goedkopere software licenties

In onderhandeling met de grote IT leveranciers is er vaak gebrek aan concurrentie. IT leveranciers zijn zich bewust van hun monopolypositie en maken hier ook (mis)gebruik van. Ze weten dat er uitgebreid moet worden of dat het min of meer een logische stap is om op hun technologie roadmap uit te breiden. Bij aanschaf voor uitbreiding of incompliancy is het vaak goed om tweedehands software licenties vanuit concurrentiestelling te overwegen of zelfs daadwerkelijk te effectueren.

Tweedehands licenties kunnen je onderhandelingspositie versterken en soms daadwerkelijk gebruikt worden om dekking te verkrijgen.

De essentie van tweedehands software

Ieder bedrijf heeft behoefte aan software. Van de standaard Microsoft Office tot zeer gespecialiseerde software: IT levert een grote bijdrage aan de werkzaamheden bij een bedrijf. Het ondersteunt bij diverse functies en werkt zeer efficiënt. Zonder software kan een bedrijf haar taken niet optimaal uitvoeren en zullen er steekjes vallen. Echter kan het ingewikkeld zijn om de juiste software te vinden.

Ieder bedrijf heeft behoefte aan andere software licenties. Ze betalen al snel te veel en gebruiken maar een minimale hoeveelheid van deze aangekochte programma’s. Om optimaal te profiteren van de voordelen van de software, is het van belang dat deze nauw aansluit bij uw bedrijfsvoering. Door deze op een gunstige manier in te zetten kunt u genieten van de profijten van de software onder de bijpassende en juiste voorwaarden.

De mogelijkheden voor software licenties

Wij staan u graag bij bij de inkoop van de software licenties. We zijn nauw op de hoogte van de IT markt en kennen de ontwikkelingen daarom op ons duimpje. Het doel van Thornstein is om de klant voordelig uit te laten zijn als het gaat om software. We voeren de onderhandelingen voor u uit en zoeken samen met u naar een gunstige prijs. Zo betaalt u nooit teveel voor de software en bent u uitstekend op de hoogte van de voorwaarden van de leverancier. Om een compliancy claim te voorkomen zal men zich altijd moeten houden aan de eisen die betrekking hebben op software licenties. Ook voor eventuele wet- en regelgeving staan wij u graag bij met raad en daad. Hieronder ziet u een greep uit de mogelijkheden voor onze tweedehands software:

Waarom u kiest voor tweedehands software

Nieuwe of tweedehands software verschillen in essentie niets met elkaar. Bij de aanschaf van software kijkt u naar een grote investering. Een investering die uw bedrijf ten goede doet als u kiest voor de juiste software. Waarom zou u kiezen voor een dure, nieuwe software, als u ook tweedehands software tegen een schappelijke prijs kunt kopen?

Bij Thornstein helpen we u graag bij de aanschaf van tweedehands software. We fungeren als platform waar aanbieders en zoekers van tweedehands software elkaar vinden. We bieden u de software tegen een gunstige prijs, in plaats van de hoge tarieven van de software leveranciers. Hierdoor kunt u vertrouwen op een uitstekende kwaliteit en merkt u geen verschil tussen de nieuwe of tweedehands versie. Als IT specialist kennen we alle haken en ogen die diverse leveranciers met zich meebrengen. Hierdoor weten we uw software op een gunstige manier in te zetten en kunt u optimaal gebruik maken van deze service.

Team overleg over tweedehands software licenties

Tweedehands licenties van grote partijen

Bij de aanschaf van software licenties hebben we het vaak over grote partijen. Deze partijen kunnen hierdoor (te)veel geld te vragen voor hun producten. Toch is het voor de meeste bedrijven een onmisbaar onderdeel en zijn het vaak tools die de bedrijfsvoering een boost geven. Doordat u bij Thornstein de licenties tweedehands kunt aanschaffen, bent u niet in één hap uw gehele IT budget kwijt. Wij regelen voordelige tweedehands software voor u, waardoor u optimaal kunt besparen in de kosten van uw IT.

Experts op het gebied van tweedehands software

Software aanschaffen is een investering die om expertise en een langetermijnvisie vraagt. Bij Thornstein vindt u beide: wij hebben verschillende experts in ons team die alle een eigen expertise hebben, waardoor wij al uw software-inkoopvragen kunnen beantwoorden.

Wij werken al bijna twintig jaar als IT-inkoop adviesbureau en zijn zeer goed op de hoogte van de IT markt en de bijbehorende kansen en valkuilen.

Software licenties via Thornstein

Thornstein Groep is gespecialiseerd in tweedehands software en de manier waarop software ingezet kan, moet en mag worden. Onze dienstverlening bestaat eruit de juiste software op de gunstigste manier in te zetten binnen het juiste bedrijf onder de juiste voorwaarden.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u profiteren van uitstekende software tegen een schappelijke prijs? Thornstein ondersteunt u graag. Wij nemen de onderhandelingen van u over en adviseren u over een juist gebruik van de licenties.

De diensten van Thornstein

Thornstein biedt verschillende diensten aan voor haar klanten. Bekijk hier een aantal diensten:

Neem vandaag nog contact met ons op en plan een oriënterend gesprek in voor uw bedrijf.

Deze klanten gingen u voor

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening of wilt u een oriënterend gesprek inplannen dan kunt u direct contact opnemen met Thornstein Groep.

address:

Postbus 75420, 1070 AK, Amsterdam

phone:

+31 (0) 20 - 26 101 55