Tweedehands software

Tweedehands licenties interessant?

Goedkopere software licenties

In onderhandeling met de grote IT leveranciers is er vaak gebrek aan concurrentie. IT leveranciers zijn zich bewust van hun monopoliepositie en ze maken hier ook (mis)gebruik van. Ze weten dat er uitgebreid moet worden of dat het min of meer een logische stap is om op hun technologie roadmap uit te breiden. Bij aanschaf voor uitbreiding of incompliancy is het vaak goed om tweedehands licenties vanuit concurrentiestelling te overwegen of zelfs daadwerkelijk te effectueren.

Tweedehands licenties kunnen je onderhandelingspositie versterken en soms daadwerkelijk gebruikt worden om dekking te verkrijgen.

team meeting overleg it diensten

BestBuyLicenses

De inzet van BestBuyLicenses als label van Thornstein Groep bij aanschaf van nieuwe of tweedehands software licenties levert een grote toegevoegde waarde voor de opdrachtgevers. Wij combineren het beste van beide werelden.

Software licensing is namelijk een complex onderwerp waar zeer veel geld in omgaat. Maar waarom nieuw kopen als je voor 75% goedkoper dezelfde software tweedehands kan kopen? 

 

Geen enkel bedrijf kan buiten software. Of het nu gaat om Microsoft Office of om zeer specifieke, vakgebiedgerelateerde software: zonder goede IT-voorzieningen is het onmogelijk om naar behoren te functioneren.

Thornstein Groep is gespecialiseerd in software en de manier waarop software ingezet kan, moet en mag worden. Onze dienstverlening bestaat eruit de juiste software op de gunstigste manier in te zetten binnen het juiste bedrijf onder de juiste voorwaarden.

Expertise op het gebied van software licenties

Software aanschaffen is een investering die om expertise en een langetermijnvisie vraagt. Bij Thornstein vindt u beide: wij hebben verschillende experts in ons team die alle een eigen expertise hebben, waardoor wij al uw software-inkoopvragen kunnen beantwoorden.

Wij werken al bijna twintig jaar als IT-inkoop adviesbureau en zijn zeer goed op de hoogte van de IT markt en de bijbehorende kansen en valkuilen.

Deze klanten gingen u voor

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening of wilt u een oriënterend gesprek inplannen dan kunt u direct contact opnemen met Thornstein Groep.

address:

Postbus 75420, 1070 AK, Amsterdam

phone:

+31 (0) 20 - 26 101 55