Tweedehands software

Tweedehands licenties interessant?

Goedkopere software licenties

In onderhandeling met de grote IT leveranciers is er vaak gebrek aan concurrentie. IT leveranciers zijn zich bewust van hun monopoliepositie en ze maken hier ook (mis)gebruik van. Ze weten dat er uitgebreid moet worden of dat het min of meer een logische stap is om op hun technologie roadmap uit te breiden. Voor aanschaf voor uitbreiding of incompliancy is het vaak goed om tweedehands licenties vanuit concurrentiestelling te overwegen of zelfs daadwerkelijk te effectueren.

Tweedehands licenties kunnen je onderhandelingspositie versterken en soms daadwerkelijk gebruikt worden om dekking te verkrijgen.

BestBuyLicenses

De inzet van Thornstein Groep bij aanschaf van nieuwe of tweedehands software licenties levert een grote toegevoegde waarde voor de opdrachtgevers. Wij combineren het beste van beide werelden.

Software licensing is namelijk een complex onderwerp waar zeer veel geld in omgaat. Maar waarom nieuw kopen als je voor 75% goedkoper dezelfde software tweedehands kan kopen? Thornstein Groep werkt hiervoor sinds 2013 samen met de marktplaats voor tweedehands software licenties van BestBuyLicenses.

www.bestbuylicenses.com 

Deze klanten gingen u voor

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening of wilt u een oriënterend gesprek inplannen dan kunt u direct contact opnemen met Thornstein Groep.

address:

Postbus 75420, 1070 AK, Amsterdam

phone:

+31 (0) 20 - 26 101 55