Adobe software biedt creatieve, marketing- en documentbeheeroplossingen voor zakelijke gebruikers. Wij kunt u eenvoudig het aanbod aan tweedehands Adobe software bekijken en uw interesse tonen in de software licenties. Omdat het aanbod van licenties op de marktplaats betrekking heeft op tweedehands software, kunt u fors besparen als u Adobe software gaat kopen. 

Functies Adobe software

Adobe software wordt gebruikt door bedrijven van praktisch iedere grootte. Van de ZZP’er die zicht richt op het ontwerpen van logo’s, tot marketingafdelingen van grote financiële instellingen. Dit onderstreept niet alleen de veelzijdigheid van de software van Adobe, maar laat ook zien dat de Adobe Software kwalitatief goed is. Bovendien dient Adobe Software verschillende functies. Zoals in de inleiding al werd aangestip, wordt Adobe software in het algemeen gebruikt voor creatieve, marketing- en documentbeheersoplossingen. De meest bekende hiervan zijn Photoshop en Acrobat. Toch zijn het openen van PDF bestanden en bewerken van foto’s bij lange na niet de enige functies van Adobe Software. Andere functies van Adobe software zijn bijvoorbeeld:

  • Het maken van vector afbeeldingen met Adobe Illustrator
  • Het ontwerpen van websites met Adobe Dreamweaver
  • Beheren van grote hoeveelheden foto’s met Adobe Photoshop Lightroom

Voor veel bedrijven is het dan ook aantrekkelijk om Adobe software te kopen.

Adobe licenties voor Mac en PC

Thornstein heeft zowel tweedehands software van Adobe voor Mac, als voor een Windows computers in het assortiment. Bekijk ons meest recente aanbod en bespaar op uw IT budget. U kunt bij ons terecht voor verschillende uitgaves van de Adobe software. Geef uw nieuwe medewerkers dezelfde software als collega’s en vul uw licenties goedkoop aan met tweedehands licenties.

Anoniem en veilig

Het Europese Hof van Justitie heeft in 2012 geoordeeld dat het kopen en verkopen van tweedehands software licenties is toegestaan. Op deze inkoop en verkoop van licenties heeft de copyrighthouder geen invloed. De uitspraak van het Hof is geldig voor zowel fysieke als gedownloade software. Dit betekent dus dat u als bedrijf tegen een aantrekkelijke prijs tweedehands software kunt inkopen, maar het betekent ook dat u uw overschot aan licenties kunt verkopen.

Wij bieden u diverse mogelijkheden van tweedehands software bij u aan. Dus zowel voor het kopen van Adobe software als voor het verkopen van overbodig geworden licenties van Adobe, bent u bij BestBuyLicenses op het goed adres. Maak direct een account aan om het aanbod aan tweedehands Adobe software licenties te zien. Heeft u vragen over specifieke licenties of over de mogelijkheid om tweedehands software te kopen? Neem dan vrijblijvend contact op. we helpen u graag verder!

Ook voor andere licenties dan Adobe software kunt u bij ons terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een SAP licentie of aan een Microsoft licentie.

Naast de verkoop van licenties zijn wij een online IT adviesbureau en hebben wij een verschillend aanbod aan IT diensten waarmee wij u volledig kunnen ontzorgen: