AutoCAD maakt het mogelijk om technische tekeningen te maken waarin u gemakkelijk de grote lijnen van een project kunt weergeven alsmede de details kunt creëren binnen het project. Het programma is ontwikkeld door Autodesk in opdracht van de Amerikaanse ministerie van defensie. In de loop der jaren is het programma steeds verder ontwikkeld en is het ook commercieel beschikbaar. Tegenwoordig wordt AutoCAD onder ander gebruikt door bedrijven, studenten en non-profitorganisaties in de bouwkunde, civiele techniek, landmeetkunde en elektrotechniek.

Aanbod tweedehands AutoCAD licenties

Wij hebben als IT leveranciers in tweedehands software vaak een compleet aanbod aan AutoCAD licenties. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor AutoCAD inventor Suite en AutoCAD Map 3d. AutoCAD wordt voornamelijk gebruikt binnen de architectuur, landmeetkunde, civiele techniek, elektrotechniek, werktuigbouwkunde en ruimtelijke ordening. Voor de meeste verschillende toepassingen zijn specifieke versies gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn AutoCAD Mechanical, AutoCAD MAP, en AutoCAD Architecture. Een groot voordeel van deze software is dat het programma volledig aan te passen is naar de eigen wensen, door de open architectuur van het programma.

AutoCAD licenties verkopen

Na een reorganisatie kan het bijvoorbeeld voor komen dat u een overschot heeft aan software licenties. Deze licenties worden dan niet meer gebruikt binnen het bedrijf en daarom kunt u de waarde van de licenties te gelde maken. Ook kan het zo zijn dat er als bedrijf behoefte is aan een nieuwere AutoCAD versie, waardoor de huidige software licenties overbodig zijn. Zo zijn uw oude software licenties niet meer waardeloos, maar beschikken ze over een restwaarde.

Vrijblijvend contact

Heeft u vragen over het verkopen of kopen van AutoCAD licenties? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Het programma AutoCad kopen is zeker een investering voor een bedrijf of instantie. Het is dan ook mogelijk om dezelfde software voor een flink lagere prijs te verkrijgen. Onze software is van goede kwaliteit en staat en u ontvangt dus uitstekende software voor een lagere prijs. We helpen u graag verder met uw vragen over de AutoCAD licenties of andere software licenties. U kunt bij ons namelijk ook terecht voor onder andere Adobe licenties, Microsoft licenties en SAP licenties. Op die manier kunt u uw werknemers de programma’s bieden die ze nodig hebben.