Thornstein maakt het u gemakkelijk om voordelig Microsoft licenties te kopen. Via ons platform vindt u eenvoudig de tweedehands Microsoft licenties die u nodig hebt. Zo bespaart u eenvoudig maar effectief op uw IT-budget.

Tweedehands Microsoft licentie kopen

Veel bedrijven kunnen niet zonder de software van Microsoft. Microsoft licenties kopen kan daarom een behoorlijke hap nemen uit het IT-budget. Om te beginnen is Microsoft Office vaak nodig: vrijwel elke kantoormedewerker maakt dagelijks gebruik van Microsoft Word en Microsoft Excel, en ook PowerPoint behoort voor velen tot de onmisbare tools tijdens de dagelijkse werkzaamheden. De optie om deze tools tweedehands aan te schaffen, zorgt ervoor dat u voordelig uit bent.

Waarom Thornstein Groep voor uw Microsoft licenties?

Een goedkoop Office pakket vindt u via Thornstein. Als adviseur op het gebied van software-inkoop zien wij dat er een grote behoefte is aan betaalbare, goede software, onder andere van Microsoft. Juist ten tijde van compliance audits of onderhandelingen bij software-inkoop rees de vraag of software niet goedkoper kon worden aangeschaft, bijvoorbeeld tweedehands. Dit is de reden dat wij, naast ons gewone dienstenaanbod, ook als platform fungeren waar aanbieders en zoekers van tweedehands software elkaar vinden.

Goedkoop Microsoft licenties kopen? Thornstein Groep helpt u verder

Hebt u behoefte aan Microsoft licenties en wilt u graag voordelig uit zijn? Bij Thornstein Groep vindt u een goedkoop pakket van uw keuze. Bekijk ons huidige aanbod of neem contact met ons op als u op zoek bent naar een specifiek pakket of een specifieke hoeveelheid Microsoft licenties. Wij helpen u graag aan tweedehands Microsoft licenties en beantwoorden uw vragen met plezier.

Man laat tablet aan twee vrouwen zien

Naast Microsoft licenties zijn wij ook de juiste partner voor Autocad, Adobe, IBM en SAP licenties.

Verder zijn wij als IT adviesbureau ook gespecialiseerd in de volgende diensten of producten: