In de huidige digitale wereld speelt software een belangrijke rol in de dagelijkse werkzaamheden van bedrijven. Om gebruik te kunnen maken van programma’s als Office, SharePoint, Teams en OneDrive heb je als organisatie een Microsoft licentie nodig. De kosten hiervan zijn vaak ver buiten het budget van organisaties met een bedrijfsgrootte van 2-20 werknemers. Gelukkig is er een budgetvriendelijk alternatief: tweedehands Microsoft licenties.

Thornstein maakt het u gemakkelijk om voordelig Microsoft licenties te kopen. Via ons platform vindt u eenvoudig de tweedehands Microsoft licenties die u nodig hebt. Zo bespaart u eenvoudig maar effectief op uw IT-budget.

Microsoft Licentie nodig? Kijk of het goedkoper kan en neem contact op!

Besparen op IT-uitgave met tweedehands licenties van Microsoft

Microsoft-licenties zijn vaak een grote uitgave voor bedrijven en particulieren. Gelukkig zijn er alternatieven beschikbaar, zoals tweedehands Microsoft-licenties. Deze licenties zijn oorspronkelijk gekocht door iemand anders, maar zijn vervolgens verkocht aan een nieuwe eigenaar. Hierdoor zijn ze vaak beschikbaar tegen aanzienlijk lagere prijzen dan nieuwe Microsoft licenties.

Waarom tweedehands Microsoft-licenties een uitstekend alternatief zijn

Lagere kosten: Als budget een belangrijke factor is, zijn tweedehands Microsoft-licenties een uitstekende optie. Je kunt vaak veel geld besparen door te kiezen voor een tweedehands licentie in plaats van een nieuwe licentie.

Zekerheid over de licentie: Wanneer je een tweedehands Microsoft-licentie koopt, weet je zeker dat de licentie legitiem is. Dit is omdat de licentie al eerder is gebruikt en verkocht aan een andere partij.

Toegang tot Microsoft-software en -producten: Met een tweedehands Microsoft-licentie kun je toegang krijgen tot dezelfde software en producten als met een nieuwe licentie. Hierdoor hoef je niet in te leveren op de kwaliteit van de software die je gebruikt zoals:

  • Windows
  • Office
  • Exchange
  • SharePoint
  • Skype
  • Teams
  • OneDrive

Begin met besparen op IT!

Tegen lagere prijzen bedrijfssoftware inkopen

Dezelfde gebruikservaring van een volledige nieuwe softwarelicentie maar dan tegen een veel gunstigere prijs. Bij veel bedrijven is er behoefte aan betaalbare, goede software, onder andere van Microsoft. Om die reden biedt Thornstein een platform waarop aanbieders en zoekers van van tweedehands software elkaar vinden.

Tweedehands Microsoft licentie kopen

Veel bedrijven kunnen niet zonder de software van Microsoft. Microsoft licenties kopen kan daarom een behoorlijke hap nemen uit het IT-budget. Om te beginnen is Microsoft Office vaak nodig: vrijwel elke kantoormedewerker maakt dagelijks gebruik van Microsoft Word en Microsoft Excel, en ook PowerPoint behoort voor velen tot de onmisbare tools tijdens de dagelijkse werkzaamheden. De optie om deze tools tweedehands aan te schaffen, zorgt ervoor dat u voordelig uit bent.

Microsoft licenties voor bedrijven: welk soort licentie

Er zijn verschillende soorten licenties beschikbaar voor bedrijven. Bij een Volume Licentie heb je niet iedere keer een nieuwe Microsoft activatiecode nodig wanneer je een nieuwe server of computer aansluit. Dit is vooral gunstig voor ondernemers met een serverruimte en meerdere werkstations.

Bij een Retail Licentie dien je iedere keer een nieuwe activatiecode aan te schaffen en in te voeren. Deze licentie is meer geschikt voor de ondernemer die op één laptop of computer werkt.

Goedkoop Microsoft licenties kopen? Thornstein Groep helpt u verder

Hebt u behoefte aan Microsoft licenties en wilt u graag voordelig uit zijn? Bij Thornstein Groep vindt u een goedkoop pakket van uw keuze. Als adviseur op het gebied van software-inkoop zien wij dat er een grote behoefte is aan betaalbare, goede software, onder andere van Microsoft. Bekijk ons huidige aanbod of neem contact met ons op. Wij helpen u graag aan tweedehands Microsoft licenties en beantwoorden uw vragen met plezier.

Man laat tablet aan twee vrouwen zien

Naast Microsoft licenties zijn wij ook de juiste partner voor Autocad, Adobe, IBM en SAP licenties.

Verder zijn wij als IT adviesbureau ook gespecialiseerd in de volgende diensten of producten:

 

Contactformulier