Thornstein Groep kan u bijstaan bij de inkoop van verschillende soorten licenties, zoals SAP, Microsoft, IBM en Atos. Onze specialisten zijn onderlegd in de regelgeving omtrent software-inkoop en compliancy.

Ook voor het doordacht inkopen van precies de juiste hoeveelheid aan Oracle licenties bent u bij Thornstein Groep aan het juiste adres. Wij zijn bekend met de manier van werken van grote leveranciers van softwarelicenties, zoals Oracle, en zijn op de hoogte van de regels van het onderhandelingsspel.

Besparen op uw IT budget

Het doel van Thornstein is om te allen tijde de klant voordeliger uit te laten zijn op het gebied van software licensing. De wet- en regelgeving omtrent zakelijk softwaregebruik is zeer uitgebreid en voor uiteenlopende uitleg vatbaar. De specialisten van Thornstein kennen hun weg door het woud van wet- en regelgeving en helpen u graag met al uw vragen met betrekking tot de aanschaf van software als Oracle.

Diensten van Thornstein Groep

Bij Thornstein kunt u terecht voor verschillende aspecten aangaande software-inkoop:

  • Software licensing
  • Compliancy claims
  • Contractmanagement
  • Detachering

Software licensing

Thornstein helpt klanten om hun licenties van software als Oracle op de voordeligste manier aan te schaffen. Onze diepgaande licentiekennis zorgt ervoor dat wij u altijd maatwerk kunnen bieden en uw bedrijf kunnen voorzien van het exacte aantal benodigde Oracle licenties, geheel in overeenstemming met de wet- en regelgeving hieromtrent.

Onze jarenlange ervaring en kennis van de markt maakt dat wij u steeds van gedegen advies kunnen voorzien aangaande het aantal benodigde softwarelicenties in uw situatie en de juiste, marktconforme prijs van die licenties.

Compliancy claims

In het geval van compliancy audits is Thornstein Groep uw aangewezen partner. Wij zijn in 99% van de gevallen in staat de claim die softwareleveranciers opleggen fors terug te dringen of zelfs geheel tot 0 terug te brengen.

De adviseurs en licentie-experts van Thornstein kennen de trucs en werkwijzen van grote softwareverkopers en hebben al veel bedrijven met succes bijgestaan ten tijde van compliancy claims.

Contractmanagement

IT-contracten komen meestal enkel aan bod bij het afsluiten ervan, oftewel tijdens het inkoopproces van bedrijfssoftware. Het is echter van wezenlijk belang de contracten ook na het inkoopmoment in het vizier te houden.

Thornstein neemt dit contractmanagement graag van u over. Met contractmanagement maakt u optimaal gebruik van de mogelijkheden die uw softwarecontract u biedt en nut uw contract goed uit. Tevens voorkomt Thornstein dat u te veel betaalt of betaalt voor diensten die niet geleverd worden.

Detachering

Hebt u voor langere tijd of projectmatig behoefte aan een specialist die de sourcing binnen uw bedrijf kan sturen? Thornstein Groep heeft zijn adviseurs al in verschillende functies ingezet binnen uiteenlopende organisaties, bijvoorbeeld als senior buyer, projectleider aanbestedingen of contract jurist.

Wij lenen onze jarenlange ervaring en expertise graag uit aan uw organisatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Precies voldoende Oracle licenties

Met Thornstein beschikt u gegarandeerd of het exact juiste aantal Oracle licenties en nut u uw Oracle contracten goed uit. Met onze diepgaande licentiekennis bent u verzekerd van een efficiënt ingezet IT-budget voor zowel Oracle licenties als andere licenties van grote softwareleveranciers.

Verder zijn wij als IT adviesbureau ook gespecialiseerd in de volgende diensten: