Over ons

Thornstein Groep

Als onafhankelijk expert in de markt adviseert Thornstein Groep al bijna 2 decennia organisaties zeer succesvol op het gebied van IT sourcing (IT strategie, inkoop, contract & vendor management). Ons specialisme ligt op software licenties, cloud & outsourcing contracten, compliancy claims en kostenreducties. Thornstein Groep is verregaand gespecialiseerd in het aankopen van de juiste software licenties tegen de beste prijs, omzetten van software contracten naar (public en private) cloud, het realiseren van kostenbesparingen op (lopende) IT contracten en het oplossen van compliancy claims.
In ieder project speelt Thornstein Groep totaalvoetbal door ervoor te zorgen dat de beste kennis op het juiste moment wordt ingezet. Met als doel: het meest optimale resultaat behalen voor onze klanten. Omdat wij kunnen vertrouwen op onze uitgebreide actuele kennis en ervaring, kunnen wij onze specialistische expertise aanbieden op basis van een resultaatverbintenis of een vaste prijs maar bieden we ook de mogelijkheid om middels uurtarieven afspraken te maken.
Vooral de grote wereldwijde leveranciers van software, cloud en IT (outsourcing) services hebben onze focus, zoals Oracle, SAP, Microsoft, Amazon, IBM, CA, Microfocus, Accenture en Cognizant.

Onze passie

Het is onze passie om met zeer gedetailleerde kennis van de belangrijkste IT leveranciers en de technologische ontwikkelingen in de branche een optimaal resultaat te behalen voor onze klanten.

bovenaanzicht bureau met laptop thornstein

Onze waarden

Wij zijn de onafhankelijke experts in IT sourcing. Onze kernwaarden zijn: vakmanschap, integriteit, actuele kennis, teamwork en objectiviteit. Onze klant komt altijd op de eerste plaats.

Onze ambitie

Thornstein Groep zorgt ervoor dat de kennisongelijkheid tussen organisaties en hun IT leveranciers wordt weggenomen. Als onafhankelijk IT adviesbureau ondersteunen we bij het kopen van de juiste software, IT services en cloud diensten tegen de best mogelijke commerciële voorwaarden.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening of wilt u een oriënterend gesprek inplannen dan kunt u direct contact opnemen met Thornstein Groep.

address:

Postbus 75420, 1070 AK Amsterdam

phone:

+31 (0) 20 26 101 55