Business Digital Transformation

Bent u van plan te digitaliseren?

Verbeter en versnel uw digitale transformatie

U kunt in het moderne tijdperk niet meer om digitalisering heen. De digitale transformatie van uw bedrijf is dan ook een operatie die u vakkundig moet aanvliegen. Thornstein Groep adviseert u graag over actuele trends en marktontwikkelingen op het gebied van IT en digitale transitie.

De kansen en mogelijkheden van digitale transformatie

Verwerp het idee dat digital transformation een verstoring is van uw bedrijfsproces. Omarm daarentegen de kansen en mogelijkheden die IT- en cloudsoftware u kunnen bieden. Een succesvolle digitale transformatie van uw business model is van onschatbare waarde voor een bedrijfsstrategie en customer service die de tand des tijds weten te weerstaan. Thornstein Groep is uw betrouwbare partner tijdens én na deze periode van digitalisering.

Team overleg over tweedehands software licenties

Wat is digitale transformatie?

In feite behelst digitale transformatie een integrale bedrijfstransitie waarbij een dominante rol weggelegd is voor digitale technologieën. Het is dus meer dan het proces van bedrijfsdigitalisering. Het draait om innovatie aan de hand van digitale middelen om uw bedrijf continu te verbeteren en op die manier voortdurend de dienstverlening aan te scherpen. Digitale IT oplossingen vernieuwen interne én externe bedrijfsprocessen, waar traditionele middelen slechts kunnen slijpen aan hetgeen wat al bestaat.

Schakel onze experts in bij digitale en IT transformatie

Onze IT specialisten geven u adequaat en bruikbaar advies over de meest recente ontwikkelingen op het gebied van digitale middelen en over hoe u de nieuwste IT oplossingen kunt inzetten voor de transitiedoelen van uw organisatie.

Met onze strategische inzichten, jarenlange ervaring en uitgebreide benchmarkgegevens verkennen wij graag samen met u de mogelijkheden om de digitale transformatie vorm te geven binnen uw bedrijf. Wij adviseren u over de juiste aanvliegstrategie en stellen indien gewenst een gedetailleerd plan van aanpak op, om de transitie voorspoedig te laten verlopen. Onze experts blijven aan uw zijde om elke digitale hindernis te nemen en vervolgens direct bij de wortel aan te pakken. Zo bent u gegarandeerd van een digitale transformatie die zijn innovatieve vruchten blijft afwerpen.

Waarom ook u voor Thornstein Groep kiest bij digitale transformatie

Ook voor uw business digital transformation bent u bij Thornstein Groep aan het juiste adres. De voordelen van een samenwerking met ons aangaan, zijn:

  • Jarenlange expertise bij een van de grootste IT adviesbureaus van Nederland;
  • Kostenbesparing, zowel nu als in de toekomst;
  • Consultants voor elk IT specialisme die nauw en intensief samenwerken.

De uitdaging van business digital transformation

Het is een hele mond vol, maar staat zoals al benoemd voor het digitaliseren van bestaande processen, alsook het optimaliseren van reeds aanwezige IT-infrastructuren. Vandaag de dag is de digitale wereld steeds prominenter om ons heen en van vitaal belang voor ondernemingen. Dit wil ook zeggen dat het belangrijk is om met de tijd mee te gaan. Dit kan enerzijds een rigoureuze digitale transformatie zijn waarbij u van analoog naar digitaal overstapt…

Anderzijds kan het ook een digitale transformatie zijn als een evolutie op bestaande processen en dat is precies waar de mooie uitdaging hem in zit. Business digital transformation is van zoveel factoren afhankelijk dat elke situatie uniek te noemen valt en dat is precies waar de uitdaging hem in zit. Juist die variatie, het zoeken naar effectieve oplossingen en het ontwikkelen op dat vlak, maakt elk proces verschillend en dat kan een belemmering vormen.

Met name als u de kennis of kunde niet in huis heeft, waardoor u in potentie achterloopt en dat bewust of onbewust in uw omzet voelt. Dat is zonde, zeker omdat er altijd kansen liggen en dat is waar Thornstein Groep u van dienst kan zijn!

IT adviseur aan het werk op zijn tablet

Maatwerk in uw digitale transformatie strategie

Op het moment dat er sprake is van een nieuwe ontwikkeling in uw bedrijf op het vlak van IT, dan is het belangrijk om u goed te laten informeren. Nu is het wereldwijde web zo informatierijk, dat u genoeg online kunt vinden. Informatie is echter één ding, het andere is een resultaatgerichte implementatie en dan bent u wellicht al snel van anderen afhankelijk.

In die zin is succesvol digitaal transformeren een bijkomend element dat voor uitdagingen zorgt. Juist dan is onafhankelijke consultancy veelal gewenst en dat is waarin wij u voorzien. Thornstein Groep is gespecialiseerd in digital transformation en dat in maatwerk. Wij bekijken samen met u namelijk de mogelijkheden, de aanbiedingen, de uitvoerbaarheid en de afspraken die gemaakt zijn.

Als IT-consultancy kunnen wij u van begin tot eind adviseren in de business digital transformation, waarbij wij kijken naar de juiste softwarematige toepassingen, de implementatie, de effectiviteit van uw IT-infrastructuur, nieuwe kansen en meer. Wij brengen voor u een doelgerichte strategie in kaart en met onze contractmanagers zorgen we dat het onderste uit de kan wordt gehaald wat betreft samenwerkingen met toeleveranciers van (nieuwe) IT-oplossingen.

Goed resultaat met minimale risico’s

Onze specialisten hebben veel ervaring met digitale transformatie. Dit zowel in grote veranderingen van analoog naar digitaal, alsook in kleinere ontwikkelingen die als evolutie gezien kunnen worden op een bestaande structuur. De situatie en de basis maakt voor onze contractmanagers en specialisten niet uit, wij staan klaar om de uitdaging aan te gaan.

Met ons in de arm zullen wij samen met u succesvol digitaal transformeren. Hoe klein of groot het project ook is: met een effectieve digitale transformatie strategie die wij samen met u tot in de details uitwerken, zullen we voor een goed resultaat zorgen. Dit gericht op kostenbesparing, een effectieve implementatie en het beperken van risico’s, zodat de ontwikkeling op alle fronten gezond en doordacht is. Dit geeft u zekerheid, toekomstbestendigheid en een oplossing op maat.

Belangrijk in deze is in ieder geval om business digital transformation niet te onderschatten en daarom staan wij met onze specialisten voor u klaar. Onze experts hebben veel ervaring in digitale transformatie en wij gaan graag met u samen aan de slag. Mogen wij een digitale transformatie strategie voor u uitdenken en uitvoeren? Neem contact met ons op, wij gaan graag met u in gesprek om te kijken waar de mogelijkheden liggen en waar wij u snel resultaat kunnen bieden met onze diensten!

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Niet alleen voor digitale transformatie kunt u onze hulp en ondersteuning inschakelen: onze IT experts houden zich dagelijks bezig met IT sourcing in de breedste zin van het woord. De rol van onze IT consultants binnen uw project is flexibel en kan aangepast worden naar uw wensen. Of u nu een kortdurend adviesproject wilt afnemen of liever gedetacheerde experts op kantoor wilt hebben: bij Thornstein Groep kunt u altijd terecht.

Wij kunnen u adviseren en ondersteunen bij:

Man laat tablet aan twee vrouwen zien

Deze klanten gingen u voor

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening of wilt u een oriënterend gesprek inplannen dan kunt u direct contact opnemen met Thornstein Groep.

address:

Postbus 75420, 1070 AK, Amsterdam

phone:

+31 (0) 20 - 26 101 55