Aanpak

Onze aanpak

Als onafhankelijk expert in de markt adviseert Thornstein Groep al bijna 2 decennia organisaties zeer succesvol op het gebied van IT sourcing. Ons specialisme is strategisch advies op cloud & outsourcing contracten, software licenties, compliancy claims en het realiseren van kostenreducties op IT contracten.

Onze aanpak resulteert altijd in gegarandeerd succes voor onze klanten.

  • Fase 1 - Inventariseren
    In de eerste fase maakt Thornstein Groep een inventarisatie en analyse van uw IT contracten. Door deze analyse te combineren met actuele kennis van de leveranciers, de markt, benchmark gegevens en ervaring van Thornstein Groep kunnen we voor onze klanten inzicht geven in de potentie voor te realiseren besparingen. Vanuit deze analyse presenteren we een top-10 lijst van contracten met de hoogste potentie.
  • Fase 2 - Doelstellingen bepalen
    Op basis van het geïdentificeerde (besparings) potentieel stellen we samen met onze klant de doelstellingen vast. Deze doelstellingen worden hard vastgelegd in een resultaatsverbintenis. Hiermee geven wij de overtuiging af dat we de doelstellingen realistisch zijn en de overtuiging dat ze door ons zijn te behalen. We zullen deze resultaatsverbintenis aanbieden op basis van No Cure No Pay indien de klant dit wenst, zodat er alleen kosten worden gefactureerd als de resultaten zijn behaald.
  • Fase 3 - Resultaat behalen
    Tijdens de uitvoering van het project om de beoogde resultaten te realiseren zal Thornstein Groep alle vereiste expertise en kennis inbrengen. Hierbij wordt intensief samengewerkt met de klant organisatie, zodat samen de juiste beslissingen kunnen worden genomen en de relatie met de leverancier gewaarborgd blijft. Vanuit de jarenlange ervaring spreekt Thornstein Groep het vertrouwen uit naar iedere klant dat tot op heden de beoogde resultaten altijd zijn overtroffen.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening of wilt u een oriënterend gesprek inplannen dan kunt u direct contact opnemen met Thornstein Groep.

address:

Postbus 75420, 1070 AK Amsterdam

phone:

+31 (0) 20 26 101 55