Software licenties

Software licenties van Thornstein

Thornstein Groep: uw expert in software-inkoop

Geen enkel bedrijf kan buiten software. Of het nu gaat om Microsoft Office of om zeer specifieke, vakgebied gerelateerde software: zonder goede IT-voorzieningen is het onmogelijk om naar behoren te functioneren.

Thornstein Groep is gespecialiseerd in software en de manier waarop software ingezet kan, moet en mag worden. Onze dienstverlening bestaat eruit de juiste software op de gunstigste manier in te zetten binnen uw bedrijf onder de juiste voorwaarden.

Expertise op het gebied van software licenties

Software licenties aanschaffen is een investering die om expertise en een langetermijnvisie vraagt. Bij Thornstein vindt u beide: wij hebben verschillende experts in ons team die alle een eigen expertise hebben, waardoor wij al uw vragen over de software inkoop kunnen beantwoorden.

Tevens doen wij al bijna twintig jaar dienst als IT-inkoop adviesbureau en zijn wij zeer goed op de hoogte van onze markt en de bijbehorende kansen en valkuilen.

Software licenties aanschaffen via thornstein

Wat zijn softwarelicenties?

Softwarelicenties zijn de wettelijke vastlegging van eigendom, of toestemming voor gebruik van software. Simpel gezegd: een vergunning of contract om een computerprogramma van iemand anders te gebruiken.

Software licenties slim inkopen

U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende software licenties, ook voor tweedehands licenties. Denk bijvoorbeeld aan:

Zoekt u een specifiek softwarepakket dat hier niet genoemd wordt? Neem contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden, Wij staan u graag bij bij de inkoop van de software licenties.

Thornstein Groep: dienstverlening

Thornstein Groep biedt dienstverlening aan op het gebied van inkoop- en contractmanagement in de breedste zin. Onze focus ligt daarbij op sourcing van IT en efficiënte inkoop en gebruik van software contracten, kostenbesparingen en het oplossen van compliancy issues. In het licht hiervan bestaat onze dienstverlening uit:

Neem gerust contact met ons op voor vragen aangaande software licenties. Wij staan u graag te woord!

Direct contact met Thornstein Groep

Hebt u vragen over software licenties of software-inkoop? De experts van Thornstein Groep helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op.

address:

Postbus 75420, 1070 AK Amsterdam

phone:

+31 (0) 20 26 101 55