Kostenbesparing

Zijn uw IT kosten te hoog?

Toets prijzen, mogelijkheden en referenties

Besparen in de kosten is voor veel bedrijven een uitdaging. Het is niet altijd even eenvoudig te beslissen op welke vlakken een kostenbesparing gerealiseerd kan worden.

Wat veel bedrijven niet duidelijk is, is dat er vrijwel altijd aanzienlijk bespaard kan worden op de kosten van IT. Thornstein Groep heeft van kostenbesparing op IT-gebied haar beroep gemaakt: wij helpen u de kosten en voorwaarden van uw IT-contracten in kaart te brengen en de vinger te leggen op de besparingsmogelijkheden.

Teamoverleg met IT adviseurs

Dit kan Thornstein Groep voor u doen

Wij hebben ons gespecialiseerd in software-inkoop tegen scherpe tarieven en gunstige voorwaarden voor onze klanten. Een kostenbesparing kan echter niet enkel gerealiseerd worden op het moment dat u nieuwe software inkoopt, maar ook als uw huidige contract nog loopt.

Graag nemen wij uw contracten onder de loep en gaan na of u daadwerkelijk datgene krijgt waarvoor u getekend hebt. Krijgt u te maken met ‘meerwerk’, dan gaan wij na of dit meerwerk daadwerkelijk onder de noemer ‘meerwerk’ mag vallen in het licht van uw contract.

Verder worden wij regelmatig ingezet in het geval van een compliancy claim. Wij hebben al vele compliancy claims geheel of gedeeltelijk weten te weerleggen en zorgen er zo voor dat u bijvoorbeeld niet ten onrechte gedwongen wordt meer licenties af te nemen van de software die u in gebruik hebt. Wist u dat wij ook tweedehands software aanbieden?

Kortom: onze ruime kennis van softwarecontracten in al hun vormen en maten stelt ons in staat die contracten in uw voordeel af te sluiten en toe te passen, wat u in het overgrote deel van de gevallen een duidelijke kostenbesparing oplevert.

No Cure No Pay aanbod

Vanwege de jarenlange ervaring en opgebouwde kennis heeft Thornstein Groep het vertrouwen dat ieder besparingsproject dat wordt opgepakt zal resulteren in een besparing. Thornstein Groep heeft veelal besparingen van 50% of hoger gerealiseerd in dergelijke besparingsprojecten. Hierdoor kunnen we ieder besparingsproject aanbieden op basis van No Cure No Pay. Als klant betaalt u dan alleen een vergoeding voor de diensten van Thornstein Groep als er daadwerkelijk een besparing is gerealiseerd voor u.

Man laat tablet aan twee vrouwen zien

Waarom onze klanten voor ons kiezen

Steeds weer schenken bedrijven ons het vertrouwen als het om software-inkoop en contractmanagement gaat. Dit vertrouwen is niet enkel gebaseerd op de zichtbare kostenbesparing die onze dienstverlening oplevert, maar ook op zaken als:

  • Onze ervaring

Wij houden ons al bijna twee decennia lang bezig met (kostenbesparing op het gebied van) software-inkoop. Inmiddels zijn wij een van de grootste bureaus van Nederland.

  • Onze flexibele aanpak

Of u ons nu voor lange tijd binnen uw bedrijfsmuren wilt inzetten zit of slechts een adviesgesprek wilt met een van onze specialisten: wij staan voor u klaar. U bepaalt hoe wij u het best van dienst kunnen zijn. Wij kunnen u hierin uiteraard adviseren.

  • Ons gespecialiseerde team met uiteenlopende expertises

Wij hebben een breed inzetbaar team dankzij de verschillende expertises van onze specialisten. Bij elk specifiek vraagstuk hebben wij de beschikking over vakkennis die aansluit bij uw kwestie.

Deze klanten gingen u voor

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening of wilt u een oriënterend gesprek inplannen dan kunt u direct contact opnemen met Thornstein Groep.

address:

Postbus 75420, 1070 AK, Amsterdam

phone:

+31 (0) 20 - 26 101 55