Kostenbesparing

Zijn uw IT kosten te hoog?

Toets prijzen, mogelijkheden en referenties

Besparen in de kosten is voor veel bedrijven een uitdaging. Het is niet altijd even eenvoudig te beslissen op welke vlakken een kostenbesparing gerealiseerd kan worden. Wat veel bedrijven niet duidelijk is, is dat er vrijwel altijd aanzienlijk bespaard kan worden op de kosten van IT. Door efficiënter om te gaan met uw IT-middelen en -uitgaven kunt u uw operationele kosten aanzienlijk verlagen, wat resulteert in een verbeterde winstgevendheid.

Bij Thornstein Groep hebben we ons gespecialiseerd in het realiseren van kostenbesparingen op IT-gebied. Wij begrijpen dat IT-contracten en -voorwaarden vaak complex zijn en dat het lastig kan zijn om de verborgen besparingsmogelijkheden te ontdekken. Daarom staan we voor u klaar om u te helpen bij het in kaart brengen van uw IT-contracten en de vinger te leggen op de besparingsmogelijkheden.

Teamoverleg met IT adviseurs

IT kostenbesparing bij Thornstein Groep

Bij Thornstein Groep bent u aan het juiste adres voor software-inkoop tegen scherpe tarieven en gunstige voorwaarden. Het realiseren van kostenbesparingen is echter niet beperkt tot het moment waarop u nieuwe software aanschaft, maar kan ook plaatsvinden tijdens de looptijd van uw huidige contract.

Graag nemen wij uw contracten onder de loep om te verifiëren of u daadwerkelijk krijgt waarvoor u getekend hebt. In het geval van ‘meerwerk’ onderzoeken wij of dit werkelijk als zodanig kan worden aangemerkt binnen de context van uw contract.

Verder worden wij regelmatig ingeschakeld om compliancy claims aan te pakken. Met succes hebben wij al vele claims geheel of gedeeltelijk kunnen weerleggen, waardoor u bijvoorbeeld niet onterecht gedwongen wordt om extra licenties aan te schaffen voor de software die u al gebruikt. Wist u trouwens dat wij ook tweedehands software aanbieden?

Kortom, dankzij onze ruime kennis van softwarecontracten in al hun vormen en maten zijn wij in staat om contracten op een voordelige manier af te sluiten en toe te passen, wat in de meeste gevallen resulteert in aanzienlijke IT kostenbesparingen voor u.

Waarom kiezen voor IT kostenbesparing

Besparen op IT-kosten biedt talloze voordelen voor uw bedrijf. Door efficiënter om te gaan met uw IT-middelen en -uitgaven kunt u uw operationele kosten aanzienlijk verlagen, wat resulteert in een verbeterde winstgevendheid. Daarnaast zorgen kostenbesparingen op IT-gebied voor een betere allocatie van uw middelen. Door de juiste balans te vinden tussen kostenbesparing en investeringen in nieuwe technologieën, kunt u uw IT-infrastructuur en -systemen up-to-date houden, wat essentieel is voor het behalen van concurrentievoordeel in de moderne zakelijke omgeving.

Bovendien kan het verminderen van uw IT-kosten leiden tot verbeterde operationele efficiëntie en productiviteit. Door te investeren in geoptimaliseerde processen en technologieën die uw bedrijfsactiviteiten ondersteunen, kunt u de workflow stroomlijnen en de prestaties van uw medewerkers verbeteren.

Kortom, het realiseren van kostenbesparingen op IT-gebied biedt niet alleen directe financiële voordelen, maar ook langetermijnvoordelen zoals verbeterde technologische infrastructuur, operationele efficiëntie en concurrentievoordeel. Thornstein Groep staat voor u klaar om u te helpen deze voordelen te realiseren door uw IT-kosten grondig te analyseren en de juiste strategieën voor kostenbesparing toe te passen.

No Cure No Pay aanbod

Met jarenlange ervaring en diepgaande kennis opgebouwd, verzekert Thornstein Groep u dat elk besparingsproject waar wij aan werken zal resulteren in aanzienlijke besparingen. Thornstein Groep heeft veelal besparingen van 50% of hoger gerealiseerd in dergelijke besparingsprojecten. Hierdoor kunnen we ieder besparingsproject aanbieden op basis van No Cure No Pay. Bij Thornstein Groep geloven we sterk in de waarde die we kunnen leveren aan onze klanten. Daarom betaalt u als klant alleen een vergoeding voor onze diensten als er daadwerkelijk een besparing is gerealiseerd voor uw bedrijf. Dit betekent dat u geen enkel financieel risico loopt bij het inschakelen van onze expertise.

Wij begrijpen dat kostenbesparingen essentieel zijn voor het succes en de groei van uw bedrijf. Daarom dagen we onszelf voortdurend uit om de meest effectieve en innovatieve strategieën te vinden om uw IT-kosten te verminderen. Neem vandaag nog contact op met Thornstein Groep en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen helpen om aanzienlijke kostenbesparingen te realiseren. Samen zetten we de eerste stap naar een efficiëntere en winstgevendere toekomst voor uw organisatie.

Man laat tablet aan twee vrouwen zien

Waarom onze klanten voor ons kiezen

Steeds weer schenken bedrijven ons het vertrouwen als het om IT kostenbesparing, software-inkoop en contractmanagement gaat. Dit vertrouwen is niet enkel gebaseerd op de zichtbare kostenbesparing die onze dienstverlening oplevert, maar ook op zaken als:

  • Onze ervaring: Wij houden ons al bijna twee decennia lang bezig met (kostenbesparing op het gebied van) software-inkoop. Inmiddels zijn wij een van de grootste bureaus van Nederland.
  • Onze flexibele aanpak: Of u ons nu voor lange tijd binnen uw bedrijfsmuren wilt inzetten zit of slechts een adviesgesprek wilt met een van onze specialisten: wij staan voor u klaar. U bepaalt hoe wij u het best van dienst kunnen zijn. Wij kunnen u hierin uiteraard adviseren.
  • Ons gespecialiseerde team met uiteenlopende expertises: Wij hebben een breed inzetbaar team dankzij de verschillende expertises van onze specialisten. Bij elk specifiek vraagstuk hebben wij de beschikking over vakkennis die aansluit bij uw kwestie.

Deze klanten gingen u voor

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening of wilt u een oriënterend gesprek inplannen dan kunt u direct contact opnemen met Thornstein Groep.

address:

Postbus 75420, 1070 AK, Amsterdam

phone:

+31 (0) 20 - 26 101 55