Referenties

Succesvol met Thornstein Groep

De toegevoegde waarde van Thornstein Groep komt het best tot uiting in grote complexe IT sourcing vraagstukken. Onder andere de volgende organisaties hebben de weg naar de Thornstein Groep gevonden, ons betrokken in hun onderhandelingen met IT leveranciers en succesvolle resultaten behaald.

Bovenstaande opdrachtgevers zijn zich bewust van het feit dat er nog veel te winnen valt in IT en software inkooptrajecten. Met onze ondersteuning zijn ze in staat het spel van de leveranciers te doorzien. Staat uw organisatie niet in bovenstaande lijst, neem dan geheel vrijblijvend contact op met Thornstein Groep.

Om de mogelijkheden voor besparing te kwalificeren voert Thornstein Groep een besparingsscan uit voor opdrachtgevers. Voor deze scan worden 5 tot 10 inkoopdossiers van de Top 10 leveranciers aan Thornstein Groep ter beschikking gesteld om op basis hiervan een kwalificatie uit te voeren op de mogelijkheden en haalbaarheid voor besparing. De kernwoorden voor een besparingsscan zijn: kort, snel, eerlijk en duidelijk.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening of wilt u een oriënterend gesprek inplannen dan kunt u direct contact opnemen met Thornstein Groep.

address:

Postbus 75420, 1070 AK Amsterdam

phone:

+31 (0) 20 26 101 55