Aanbod

Ons aanbod

Wat kunnen wij voor u doen?

Thornstein Groep biedt dienstverlening aan op het gebied van inkoop- en contractmanagement in de breedste zin. Onze focus ligt daarbij op sourcing van IT en software contracten, kostenbesparingen en het oplossen van compliancy issues. Klik op een van de onderwerpen om meer in detail te ontdekken wat Thornstein Groep voor uw organisatie kan betekenen. U kunt ook direct contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

 

Altijd een passend aanbod

Bij al onze dienstverlening kan de opdrachtgever kiezen voor de best passende aanbiedingsvorm, waaronder inzet op basis van fixed price, no cure no pay of uurtarief. In bijna iedere situatie zijn wij bereid om een resultaatsverbintenis aan te gaan met de opdrachtgever, waarbij alleen op basis van het behaalde resultaat wordt afgerekend. Op die manier wordt de drempel erg laag om gebruik te kunnen maken van de uitmuntende kennis en kunde van Thornstein Groep.

Ook tijdelijke of structurele onderbezetting van inkooporganisaties kunnen wij opvangen met detachering van ėėn van onze adviseurs. De inkooporganisatie van de opdrachtgever kan dan meteen gebruik maken van de uitgebreide kennis van alle Thornstein Groep adviseurs.

Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

IT consultant op zijn tablet aan het werk
IT sourcing
Zoekt u hands-on expertise?
In zeer complexe omgevingen weten de Thornstein experts inkoopstrategieën begrijpelijk en overzichtelijk neer te zetten.
Lees meer
Kostenbesparing
Zijn uw IT kosten te hoog?
Thornstein brengt de kosten voor verschillende alternatieven in kaart om vast te stellen waar mogelijk de meeste besparing te behalen valt.
Lees meer
Procurement advies
Vindt u IT procurement ook complex?
Thornstein Groep heeft experts met actuele en zeer gedetailleerde kennis van de grote IT leveranciers.
Lees meer
Cloud migratie
Migreert u naar de cloud?
Thornstein biedt realistisch inzicht in de financiële impact van cloud migratie en software licentiering.
Lees meer
Compliancy audit
Krijgt u een licentie audit?
Wat moet u wel of niet doen? In ieder stadium van een licentie review kunnen Thornstein experts van grote waarde zijn voor u. Het opzetten van een optimale aanvliegroute en slimme verdediging om zo een optimaal resultaat voor u te behalen.
Lees meer
Goedkopere software
Tweedehands licenties voor u interessant?
Thornstein Groep werkt sinds 2013 samen met de marktplaats voor tweedehands software licenties BestBuyLicenses.
Lees meer
Merger of acquisition
Zit u midden in een overname?
Thornstein Groep heeft veel grote mergers, acquisitions en carve outs succesvol begeleid vanuit IT perspectief.
Lees meer
Digital business transformation
Verbeteren en versnellen
Software en cloud bieden organisaties kansen en mogelijkheden om te verbeteren en te versnellen. Welke mogelijkheden bieden de grote IT leveranciers hierbij?
Lees meer
IT aanbestedingen
Wij nemen de complexiteit weg
De IT aanbestedingsspecialisten en juristen van Thornstein adviseren u om de juiste processtappen en inhoudelijke keuzes te maken in uw IT aanbestedingen.
Lees meer

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening of wilt u een oriënterend gesprek inplannen dan kunt u direct contact opnemen met Thornstein Groep.

address:

Postbus 75420, 1070 AK Amsterdam

phone:

+31 (0) 20 26 101 55