Vacature Ervaren IT Sourcing Consultant

Thornstein Groep zoekt collega’s

Ervaren IT Sourcing Consultant

Wil jij werken bij één van de meest toonaangevende IT sourcing adviesbureaus van Nederland en onderhandelen met de grootste IT-leveranciers? Als nieuwe collega ben je direct volwaardig lid van een jong en dynamisch team van collega’s.

Ontwikkelen in alle facetten van IT sourcing
82%
Kennisdeling met bevlogen collega's
85%
Projecten bij de grootste organisaties in Nederland
95%
Ultieme vrijheid en waanzinnige buitenlandse trips
100%

Ben jij een ervaren IT Sourcing Consultant?

Wil je jouw carrière een boost geven bij één van de meest toonaangevende IT sourcing adviesbureaus van Nederland en onderhandelen met de grootste IT-leveranciers van de wereld? Als IT sourcing consultant ben je direct volwaardig lid van een enthousiast en dynamisch team van collega’s.

Samen met het team ontwikkelen we sourcing strategieën en helpen we onze gerenommeerde klanten IT in te kopen tegen de meest gunstige voorwaarden en tarieven. Hierbij maken we gebruik van onze uitgebreide marktkennis en er­varing met complexe IT-inkooptrajecten. Door de intensieve samenwerking met zeer ervaren collega’s ontdek jij alle in’s en out’s van IT sourcing en deel je jouw inzichten ook weer binnen het team tijdens de maandelijkse kennis sessies. Jij vervult uitdagende interim opdrachten bij grote opdrachtgevers zoals BAM, Schiphol, Pon en NN. Daarnaast werk je in multidisciplinaire teams op projectbasis.

Je werkzaamheden variëren van het adviseren en begeleiden van inkooptrajecten tot het hands-on uitvoeren van leveranciers- en contractmanagement. De uitgangsposities van deze projecten zijn vaak complex, politiek gevoelig en hebben grote (financiële) impact. Scherpe analyses, doelgericht (onder)handelen en vasthoudendheid zijn nodig om in teamverband optimaal resultaat te behalen. Onder werktijd volg je trainingen op maat om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Daarnaast word je in de gelegenheid gesteld om deel te nemen aan netwerken zoals Nevi YPP. Kortom, werken bij Thornstein Groep is een waardevolle stap in je carrière.

Als potentiële Thornstein collega heb je: 

 • Een afgeronde master op HBO of WO-niveau;
 • Relevante werkervaring, bij voorkeur in de IT- en/of inkoop dienstverlening;
 • Een fascinatie voor IT én een commerciële mindset;
 • Een ondernemende, proactieve houding en ben je een team player;
 • Sterke communicatieve skills in het Nederlands en het Engels.

Wat wij jou bieden: 

 • Een onderscheidend salaris en welverdiende vakantiedagen;
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
 • Werken vanuit huis of op locatie van de klant;
 • Leaseauto, Apple Macbook en iPhone van de zaak;
 • Diverse opleidingsmogelijkheden en een persoonlijk opleidingsbudget;
 • Leuke werksfeer, borrels, waanzinnige teamuitjes en jaarlijks een vakantietrip naar het buitenland met alle collega’s;
 • Diepe en brede vakkennis van collega’s. We houden regelmatig kennis- en inspiratiesessies om deze kennis met elkaar te delen.

Interesse?

Super! Stuur een mail, met een link naar jouw LinkedIn profiel, naar Gerwin Rosman, directeur van Thornstein Groep (gerwin@thornstein.nl). Hij zal contact met jou opnemen. In een Microsoft Teams gesprek maakt Gerwin graag verder met je kennis. In plaats van Gerwin mailen, kan je hem ook direct een Whatsapp bericht sturen (06-53329297).

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening of wilt u een oriënterend gesprek inplannen dan kunt u direct contact opnemen met Thornstein Groep.

address:

Postbus 75420, 1070 AK Amsterdam

phone:

+31 (0) 20 26 101 55