Contract Management Systeem

Wat is een contract management systeem?

In een contractmanagementsysteem worden alle afspraken en contracten vastgelegd, en biedt zicht op de opzegtermijnen, looptijden, prestaties en contractuele verplichtingen. Een contractmanagementsysteem biedt ondersteuning bij het managen en beheren van uw contracten, en zorgt voor een effectiever en geatomatiseerd proces.

Contractmanagement en CMS

Een gedegen Contract Management Systeem (CMS) kan helpen bij het efficiënter beheren en managen van contracten. Een CMS biedt inzicht in leveranciersafspraken en risicomanagement, waardoor je beter geïnformeerd beslissingen kan nemen en zorgt voor een effectieve uitvoering van de contracten. Een Contract Management Systeem kan dus bijdragen aan het optimaliseren van het contractbeheerproces. Bij contractmanagement gaat het namelijk om het gehele proces van het opstellen, uitvoeren, analyseren en optimaliseren van contracten.

Hoe helpt een contractmanagementsysteem bij contractmanagement?

In een contract management systeem staan alle afspraken en contracten vastgelegd. Dit biedt zicht op opzegtermijnen, looptijden, prestaties en verplichtingen; alle documenten die bij een contract horen worden overzichtelijk geregistreerd, opgeslagen of gepresenteerd op het moment dat dit nodig is.

Daarnaast biedt een contract management systeem verschillende mogelijkheden op het contractmanagement te automatiseren. Een automatische notificatiewanneer er iets moet gebeuren bij een aflopend contract voorkomt dat u voor verrassingen komt te staan door contracten die stilzwijgend worden verlengd.

Onze diensten

Bij Thornstein Groep kunt u terecht voor een zeer breed scala aan diensten op het gebied van IT-inkoop en aanverwante diensten:

Ook fungeren wij als platform dat de verkoper en koper van tweedehands software samenbrengt.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Om elkaar beter te leren kennen en de situatie te beoordelen, is het belangrijk om met elkaar in gesprek te gaan. Waar ziet u kansen? Waar bent u niet tevreden over? Bent u huiverig voor nieuwe stappen of wil u een professionalisering toepassen op bestaande contracten met IT-leveranciers? Thornstein Groep is uw partner voor een effectieve aanpak en een prettige doch specialistische samenwerking.

U kunt via de onderstaande contactinformatie met ons in contact komen. Wij gaan graag geheel vrijblijvend met u het gesprek aan om te zien waar nieuwe kansen en mooie mogelijkheden liggen.

Deze klanten gingen u voor

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening of wilt u een oriënterend gesprek inplannen dan kunt u direct contact opnemen met Thornstein Groep.

address:

Postbus 75420, 1070 AK, Amsterdam

phone:

+31 (0) 20 - 26 101 55