Contractmanagement

Contractmanagement

Effectief contractmanagement staat bij vele organisaties nog in de kinderschoenen.

De consultants van Thornstein zijn expert in het analyseren, adviseren, implementeren en optimaliseren van ICT contractmanagement afdelingen waarbij het weglekken van omzet en/of de stijging van kosten tot een minimum worden beperkt en risico’s gemitigeerd worden:

ContractinrichtingIs er een juiste juridische inrichting van contracten met sturingsmogelijkheden die echt effect hebben?

ContractmanagementIs er structurele performance verbetering? Wordt er op contracten gestuurd op basis van de juiste prioritering?(bijvoorbeeld mate van risico of mate van financiële impact)

LeveranciersmanagementIs er per leverancier bewust gekozen voor een bepaalde samenwerking? En welke impact heeft deze leverancier op uw bedrijfsvoering?

StakeholdermanagementWorden de belangen van de interne klant wel goed behartigd en is er voldoende draagkracht in uw organisatie?

Is uw organisatie toe aan een contract optimalisatieslag? Onze experts op het gebied van contractmanagement leveren maatwerk en gaan graag met u in gesprek.

team meeting overleg it diensten

Contractmanagement: Definitie

Contractmanagement vormt een groot deel van onze dienstverlening. Maar wat is contractmanagement nu eigenlijk precies?

Contractmanagement is een veelomvattend proces dat er, zoals de naam al zegt, voor zorgt dat uw contracten gemanaged worden. Bij Thornstein Groep gaat het hierbij om IT-contracten. Het gaat er bij contractmanagement om contracten op een gunstige, overwogen manier af te sluiten en er vervolgens voor te zorgen dat de afgenomen diensten in overeenstemming met de in het contract opgestelde voorwaarden genoten worden.

contractmanagement it

Waarom kiezen voor contractmanagement van Thornstein?

Thornstein Groep voert contractmanagement uit voor uiteenlopende partijen op het gebied van software. In de methodiek van contractmanagement die wij uitvoeren zorgen wij dat er wordt gestuurd op concrete afspraken, transparantie en alle zaken correct vastleggen, beheren en bewaken. Daarnaast houdt dat soms ook overnames en contractwijzigingen door moeten worden gevoerd om het gewenste resultaat te behalen. Contract(her)onderhandeling is daarbij één van onze specialismen die wij al voor diverse (grote) opdrachtgevers hebben mogen uitvoeren. Daarbij opereren wij op basis van no-cure-no-pay. We bereiken de beste resultaten op basis van kennis, expertise en vaardigheden. Zo bieden wij reëel inzicht in de financiële impact van cloud migratie en licentiering.

Wij werken voor klanten in uiteenlopende branches die voor Thornstein kiezen vanwege de hieronder genoemde voordelen.

  • Kostenbesparingen

Onze experts in contractmanagement weten precies welke maatregelen zij kunnen treffen om aanzienlijk te besparen op de IT-kosten binnen uw bedrijf.

  • Experts met diepgaande kennis van hun vakgebied

Wij hebben verschillende IT-experts in dienst met elk hun eigen specialisme. Dit maakt dat wij altijd de juiste specialist aan uw vraag over IT-contractering kunnen koppelen.

  • Detacheerbare specialisten

Onze specialisten werken graag voor langere tijd voor u, bijvoorbeeld in de hoedanigheid van Senior Buyer, Adviseur Compliancy Issues of Hoofd Inkoop.

  • Portfolio van grote klanten

Met grote namen als KPN, Achmea, Air France-KLM en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat in ons portfolio zijn wij een bekende en veelgevraagde specialist in IT sourcing.

Onze diensten

Bij Thornstein Groep kunt u terecht voor een zeer breed scala aan diensten op het gebied van IT-inkoop en aanverwante diensten:

Ook fungeren wij als platform dat de verkoper en koper van tweedehands software samenbrengt.

Deze klanten gingen u voor

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening of wilt u een oriënterend gesprek inplannen dan kunt u direct contact opnemen met Thornstein Groep.

address:

Postbus 75420, 1070 AK, Amsterdam

phone:

+31 (0) 20 - 26 101 55