Contractmanagement

Contractmanagement

Effectief contractmanagement staat bij vele organisaties nog in de kinderschoenen.

De consultants van Thornstein zijn expert in het analyseren, adviseren, implementeren en optimaliseren van ICT contractmanagement afdelingen waarbij het weglekken van omzet en/of de stijging van kosten tot een minimum worden beperkt en risico’s gemitigeerd worden:

ContractinrichtingIs er een juiste juridische inrichting van contracten met sturingsmogelijkheden die echt effect hebben?

ContractmanagementIs er structurele performance verbetering? Wordt er op contracten gestuurd op basis van de juiste prioritering?(bijvoorbeeld mate van risico of mate van financiële impact)

LeveranciersmanagementIs er per leverancier bewust gekozen voor een bepaalde samenwerking? En welke impact heeft deze leverancier op uw bedrijfsvoering?

StakeholdermanagementWorden de belangen van de interne klant wel goed behartigd en is er voldoende draagkracht in uw organisatie?

Is uw organisatie toe aan een contract optimalisatieslag? Onze experts op het gebied van contractmanagement leveren maatwerk en gaan graag met u in gesprek.

Deze klanten gingen u voor

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening of wilt u een oriënterend gesprek inplannen dan kunt u direct contact opnemen met Thornstein Groep.

address:

Postbus 75420, 1070 AK, Amsterdam

phone:

+31 (0) 20 - 26 101 55